Skip to content

Groepen & Partijen

Groepen & Partijen

Ook voor grote groepen en partijen bieden wij veel mogelijkheden.
Vergaderen, trouwen, een groepsdiner of een leuke borrel? Het is allemaal mogelijk bij ons!

Vergaderen, trouwen, een diner of een leuke borrel, in ons café of in een van onze twee aparte zalen. 

Borrelen kan gezellig (aan de bar) in het café of in een van onze aparte zalen. Wist je dat de Cuyperzaal beschikt over een eigen bar waar een van onze medewerkers jou en je gezelschap zullen voorzien van heerlijke drankjes?
Ga je binnenkort trouwen? Dan ben je bij De Waag aan het goede adres.

We denken graag met je mee over de opties. En leuk weetje: we zijn ook een officiële trouwlocatie!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of langskomen om deze te bespreken? Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je verder.

Gildekamer

De Gildekamer is bij uitstek geschikt voor vergaderingen en workshops. Ook beschikken wij over de nodige apparatuur zoals een flipover, scherm, beamer en gratis WiFi. Uiteraard kan dit ook in combinatie met een aansluitende lunch of diner in het eetcafé. 

De Gildekamer is te huur voor € 250,- per dagdeel.

In een Boardroom opstelling is de Gildekamer geschikt voor 12 personen. Bij een U-vorm is de Gildekamer geschikt voor 9 personen. 

Lunch, diner en borrel kunnen beneden in het eetcafé worden genuttigd

Cuyperzaal

De Cuyperzaal is niet alleen uitstekend geschikt voor vergaderingen en workshops, maar ook voor bruiloften en partijen.  Ook beschikken wij over de nodige apparatuur zoals een flipover, scherm, beamer en gratis WiFi.  

De Cuyperzaal is te huur voor € 350,- per dagdeel.

Boardroom opstelling 14 personen; U-vorm 18 personen; Schoolopstelling 18 personen; Cabaret 30 personen; Theateropstelling 50 personen; Borrel 80 personen. 

Lunch, diner en borrel kunnen beneden in het eetcafé worden genuttigd

Deze zaal heeft een eigen bar en muziekinstallatie, wat hem perfect maakt voor gelegenheden tot 80 personen. Neem voor meer informatie contact op met ons op door een mail te sturen naar info@de-waag.nl. 

De Cuyperzaal is te bereiken via de wenteltrap die zich naast de ingang bevind.

Binnenkort een afstudeerborrel? Dan gelden er mogelijk afwijkende prijzen, voor meer informatie stuur een mail naar info@de-waag.nl.