Skip to content

Menusuggesties voor groepen

Culinaire genieten met onze menu’s voor groepen

 op de ‘Second Floor’ vanaf 20-80 personen

Menu 1

Voorgerecht:
Italiaanse tomatensoep | bieslook | crème fraîche | brood

Hoofdgerecht:
Gegrilde dorade filet | smeuïge orzo pasta | dille | venkel | bospeen

Dessert:
Bananencake | amarenekers gel | gebrande banaan | chocolade tuille chocolade roomijs

€ 43,50 per persoon

Menu 2

Voorgerecht:
Carpaccio | Parmezaanse kaas | rucola | pittenmix | truffelmayonaise

Hoofdgerecht:
Sousvide gegaarde parelhoenfilet | aardappelmousseline  | edammaboon | mini witlof |rode biet | salie beurre blanc

Dessert:
Yoghurt panna cotta | duindoornbes gel | gegaarde ananas | krokant van passiefruit | witte chocolade roomijs

€ 49,50 per persoon

Menu 3

Voorgerecht:
Presse van procureur | tandoori mayonaise | pompoen | wortel cremeux | brick van Parmezaan

Tussengerecht:
Gebakken lengfilet | pommes pavé | kerrie/bloemkool crème  | venkelsalade | piment foelie beurre blanc

Hoofdgerecht:
Livar lende | zoete aardappel crème  | haricot verts | prei kapsel |  truffel jus

Dessert:
Parfait van hazelnoot | creme van melkchocolade | kaneel creme suisse | peer | kletskop

€ 65,50 per persoon

Wil je informeren naar wat er allemaal mogelijk is?
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.