Bij de Waag heb je volop mogelijkheden voor grote groepen! Of je nu een compleet diner wilt laten verzorgen of een leuk personeelsuitje of teambuilding wilt organiseren, wij regelen het graag voor je. We bieden verschillende culinaire arrangementen die helemaal op jouw wensen kunnen worden afgestemd. Daarnaast kunnen we ook activiteiten organiseren die zorgen voor een onvergetelijke ervaring en de teamgeest versterken. Van heerlijke diners tot interactieve workshops en uitdagende teambuildingactiviteiten – wij nemen alles voor je uit handen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Groepen van 10 tot 20 personen zijn van harte welkom om een keuze te maken van onze eetcafé groepenkaart. Om uw diner zo soepel mogelijk te laten verlopen, ontvangen wij graag de keuzes van tevoren, indien mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat uw groep optimaal kan genieten van een heerlijk diner in een ontspannen sfeer.

Voor groepen vanaf 20 personen biedt ons eetcafé speciale menu-opties, samengesteld door de chef en zijn team. Deze menu suggesties zijn zorgvuldig ontworpen om uw groep een geweldige culinaire ervaring te bieden.  Eventueel andere wensen? Neem gerust contact met ons op om het menu naar voorkeuren aan te passen. Samen zorgen we voor een perfect afgestemde maaltijd voor jou gezelschap.

Menu 1

Voorgerecht:
Italiaanse tomatensoep | bieslook | crème fraîche | brood
Hoofdgerecht:
Gegrilde dorade filet | smeuïge orzo pasta | dille | venkel | bospeen
Dessert:
Bananencake | amarenekers gel | gebrande banaan | chocolade tuille chocolade roomijs
€ 43,50 per persoon

Menu 2

Voorgerecht:
Carpaccio | Parmezaanse kaas | rucola | pittenmix | truffelmayonaiseHoofdgerecht:
Sousvide gegaarde parelhoenfilet | aardappelmousseline  | edammaboon | mini witlof |rode biet | salie beurre blancDessert:
Yoghurt panna cotta | duindoornbes gel | gegaarde ananas | krokant van passiefruit | witte chocolade roomijs
€ 49,50 per persoon

Menu 3

Voorgerecht:
Presse van procureur | tandoori mayonaise | pompoen | wortel cremeux | brick van Parmezaan
Tussengerecht:
Gebakken lengfilet | pommes pavé | kerrie/bloemkool crème  | venkelsalade | piment foelie beurre blanc
Hoofdgerecht:
Livar lende | zoete aardappel crème  | haricot verts | prei kapsel |  truffel jus
Dessert:
Parfait van hazelnoot | creme van melkchocolade | kaneel creme suisse | peer | kletskop
€ 65,50 per persoon