Skip to content

Menu's for groups

Enjoy diner with your group  on the ‘Second Floor’ from 20-80 people

Menu 1

Starter:
Hollandse tomatensoep met bieslook
en crème fraîche

Maindish:
Backed seabar with Italian pasta with fresh vegetables and dillsauce

Desert:
Crème brûlée with vanilla and a crunch of Dutch ‘Kletskop’

€ 39,50 per persoon

Menu 2

Voorgerecht:
Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, pittenmix en truffelmayonaise

Hoofdgerecht:
Parelhoenfilet met aardappelmousseline,snijboon, rode biet en kruiden crème fraiche

Dessert:
Bitterkoekjesbavarois met Amarettikoekjes crunch

€ 47,50 per persoon

Menu 3

Voorgerecht:
Presse van procureur met tandoori mayonaise,
chioggia biet, radijs, bieten cremeux en brick met sumak

Hoofdgerecht:
Lengfilet met pomme duchesse, haricot verts met spek, kerrie/bloemkool crème, venkelsalade en piment/foelie beurre blanc

Dessert:
Frangipane met witte chocolade-sereh panna cotta, bloedsinaasappel gel, bosbes, schuim van kardemom, ananas, crumble, mango sorbet en rozemarijn tuille

€ 59,50 per persoon

Would you like to inquire about what is possible?
Complete the form below and we will contact you as soon as possible.