Telefoon 015 – 213 03 93 | E-mail: info@de-waag.nl
Menusuggesties voor groepen
Culinaire genieten met onze menu’s voor groepen
op de ‘Second Floor’ vanaf 20-80 personen
Menu 1
Voorgerecht:
Italiaanse tomatensoep | bieslook | crème fraîche | brood
Hoofdgerecht:
Gegrilde dorade filet | smeuïge orzo pasta | dille | venkel | bospeen
Dessert:
Bananencake | amarenekers gel | gebrande banaan | chocolade tuille chocolade roomijs
€ 43,50 per persoon
Menu 2
Voorgerecht:
Carpaccio | Parmezaanse kaas | rucola | pittenmix | truffelmayonaise
Hoofdgerecht:
Sousvide gegaarde parelhoenfilet | aardappelmousseline | edammaboon | mini witlof |rode biet | salie beurre blanc
Dessert:
Yoghurt panna cotta | duindoornbes gel | gegaarde ananas | krokant van passiefruit | witte chocolade roomijs
€ 49,50 per persoon
Menu 3
Voorgerecht:
Presse van procureur | tandoori mayonaise | pompoen | wortel cremeux | brick van Parmezaan
Tussengerecht:
Gebakken lengfilet | pommes pavé | kerrie/bloemkool crème | venkelsalade | piment foelie beurre blanc
Hoofdgerecht:
Livar lende | zoete aardappel crème | haricot verts | prei kapsel | truffel jus
Dessert:
Parfait van hazelnoot | creme van melkchocolade | kaneel creme suisse | peer | kletskop
€ 65,50 per persoon
Wil je informeren naar wat er allemaal mogelijk is?
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.