Enjoy diner with your group on the ‘Second Floor’ from 20-80 people
Menu 1
Starter: Hollandse tomatensoep met bieslook en crème fraîche
Maindish: Backed seabar with Italian pasta with fresh vegetables and dillsauce
Desert: Crème brûlée with vanilla and a crunch of Dutch ‘Kletskop’
€ 39,50 per persoon
Menu 2
Voorgerecht: Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, pittenmix en truffelmayonaise
Hoofdgerecht: Parelhoenfilet met aardappelmousseline,snijboon, rode biet en kruiden crème fraiche
Dessert: Bitterkoekjesbavarois met Amarettikoekjes crunch
€ 47,50 per persoon
Menu 3
Voorgerecht: Presse van procureur met tandoori mayonaise, chioggia biet, radijs, bieten cremeux en brick met sumak
Hoofdgerecht: Lengfilet met pomme duchesse, haricot verts met spek, kerrie/bloemkool crème, venkelsalade en piment/foelie beurre blanc
Dessert: Frangipane met witte chocolade-sereh panna cotta, bloedsinaasappel gel, bosbes, schuim van kardemom, ananas, crumble, mango sorbet en rozemarijn tuille
€ 59,50 per persoon
Would you like to inquire about what is possible? Complete the form below and we will contact you as soon as possible.