Skip to content

Over het eetcafé

Over het eetcafé

De originele deuren uit de tijd van de stadswaag brengen u binnen. De prachtig uitgelichte bar geeft u direct een warm welkom. Een grootse ruimte, levendig, maar toch intiem aan elk tafeltje. Ook buiten zit u goed bij het Eetcafé. Op een unieke locatie achter het stadhuis, ziet u het winkelend publiek aan u voorbij trekken, en ziet u de historische elementen op de gevel van De Waag.

Borrelen, bieren & vertieren
In historisch Delft is de Waag dé plek om met vrienden, collega’s en/of medestudenten het glas te heffen of onze befaamde cappuccino te drinken. De stoere inrichting en verwijzingen naar het verleden vormen een perfecte achtergrond voor de vele biersoorten die we hier serveren. Of strijk er eens neer voor lunch of diner. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, kunt u een plaatsje kiezen op de begane grond of op de entresol.

Wij reserveren graag een tafel voor u. Bij mooi weer kunt u ook buiten op het terras eten, alleen is reserveren hiervoor slechts beperkt mogelijk.

Lunchen
Met een gezelschap tot 10 personen kunt u in het café een keuze maken uit onze lunchkaart. Voor grotere groepen, tot 100 personen, hebben wij aantrekkelijke groepsmenu’s samengesteld, waaruit u een keuze kunt maken. Geef van tevoren aan hoeveel tijd u heeft om te lunchen, dan houden wij daar rekening mee.

Vergaderen
Wij bieden verschillende vergaderruimtes aan in ons prachtige pand. De Gildekamer en de Cuyperzaal zijn twee locaties waar u, afgezonderd, kunt vergaderen. Een beamerscherm, flipover en overig vergadermateriaal hebben wij in huis. Tevens bieden wij u gratis WIFI.

Dineren
Gezelschappen tot 10 personen kunnen een keuze maken van de menukaart. Groepen tot maximaal 15 personen kunnen een keuze maken van de beperkte menukaart. Nog grotere groepen zijn welkom in ons  restaurant op de 2e etage, waar we in gezamenlijk overleg graag een menu voor u samenstellen. Natuurlijk hebben wij voor kinderen ook uitgebreide keuze in kindermenu’s.

Kadobonnen
Wist u dat wij ook kadobonnen verkopen? Leuk om te geven of te krijgen!
Ze zijn verkrijgbaar aan de bar in het café in twee verschillende waardes: Kado bonnen van € 25,00 en Kado bonnen van € 50,00. Onze kadobonnen zijn ontworpen als ansichtskaart, dus ook leuk om te versturen!